Hertek Care sluit Mist-Wifi partnerschap met Juniper Networks

Hertek Care heeft een strategisch partnerschap afgesloten met Juniper Networks, leverancier van Mist Wifi. Dit innovatieve en gebruiksvriendelijke draadloze netwerk sluit perfect aan op de zorgdomotica- en communicatieoplossingen binnen het Sonevo zorgplatform van Hertek Care.

Missiekritische communicatie

Een Wifi-netwerk in de zorg is niet te vergelijken met een standaard Wifi-netwerk op kantoor. Binnen de zorg is de draadloze infrastructuur de basis van goed werkende zorgtechnologie en bedoelt voor missiekritische communicatie. Dit betekent dat zorgmedewerkers altijd én overal verbonden moeten zijn middels een stabiele en veilige draadloze verbinding die continu wordt gemonitord en bewaakt. Mist Wifi van Juniper Networks voldoet aan deze strenge eisen en is daarmee uitermate geschikt voor de zorg.

Hoog gewaardeerd door Gartner

Mist Wifi heeft het Wifi-landschap verandert met een unieke Artificial Intelligence gedreven Cloud oplossing, conform de hoogste gebruikers-, veiligheids- en privacy-eisen. Gebruikers krijgen altijd een uitmuntende gebruikerservaring. Dankzij de AI Cloud oplossing vindt beheer en monitoring volledig vanuit de cloud plaats, terwijl de data lokaal afgehandeld wordt. Het netwerk- en devicebeheer is dankzij de uitgebreide analysetools eenvoudig en garandeert een optimale netwerkprestatie. Een groot voordeel is dat er geen centrale apparatuur op locatie nodig is. Daarnaast biedt Mist Wifi zeer nauwkeurige locatiebepaling met BLE-technologie voor IOT-devices.

Deze toekomstbestendige oplossing, laatste generatie Wifi 6(E), is door het internationale onderzoeks- en adviesbureau Gartner wederom als hoogste gepositioneerd in het leiders-kwadrant.

Onafhankelijk partner

Hertek Care biedt verschillende draadloze infrastructuren voor de zorg, naast Juniper MIST Wifi bijvoorbeeld ook Private LTE of een oplossing die gebruik maakt van het publieke netwerk. Op basis van de uitgangspunten en de lokale situatie verzorgd Hertek Care een onafhankelijk en passend advies betreffende de draadloze infrastructuur en daarbij aansluitende communicatie-devices. Met het flexibele, open en merkonafhankelijke Sonevo zorgplatform biedt Hertek Care zorginstellingen toekomstgerichte zorgdomotica- en communicatieoplossingen.