Long at Home kiest voor Hertek Care als partner voor zorgtechnologie

Om het leven van bewoners én het werk van verzorgers op haar huidige en toekomstige woonzorglocaties zo aangenaam mogelijk te maken, heeft Long at Home gekozen voor een duurzame samenwerking met Hertek Care als partner voor zorgtechnologie.

23 minuten per cliënt per dag

Slim incontinentiemateriaal bespaart de zorg tijd. Zo komen (nachtelijke) controlerondes te vervallen, wordt het vervangingsmoment planbaar en hoeven minder bedden te worden verschoond. Met als resultaat per cliënt een dagelijkse tijdsbesparing van ongeveer 23 minuten en gemiddeld 25% minder incontinentiemateriaal. Dankzij de integratie met Sonevo is het eenvoudig om deze tijdsbesparing te realiseren. Daarnaast is de data van alle toegepaste zorgtechnologie beschikbaar in de uitgebreide datarapportage van Sonevo waarmee de zorg beter gepland kan worden en het zorgproces verbeterd.

Bijdrage aan welzijn cliënt

Ook cliënten hebben baat bij de inzet van slim incontinentiemateriaal. Naast een betere nachtrust, omdat (nachtelijke) controlemomenten overbodig zijn, wordt doorlekken voorkomen en dit vermindert ongemak en huidirritaties.

Sonevo hart voor zorgtechnologie

De totaaloplossing Sonevo is hét digitale ecosysteem voor zorgtechnologie en draagt bij aan welzijn, veiligheid en tijd voor zorg. Sonevo maakt zorgtechnologie overal, altijd en voor iedereen beschikbaar. In de gebruiksvriendelijke en intuïtieve app komt zorgtechnologie overzichtelijk samen en dit geeft verzorgers dagelijks rust en overzicht. Daarnaast maakt Sonevo met duidelijke en diepgaande datarapportages trends inzichtelijk ter verbetering van het zorgproces


Sonevo Hart voor zorgtechnologie

Wil je weten hoe onze totaaloplossing Sonevo met innovatieve zorgtechnologie bijdraagt aan welzijn en veiligheid van cliënt en verzorger? Klik hier voor meer informatie.