Long at Home kiest voor Hertek Care als partner voor zorgtechnologie

Om het leven van bewoners én het werk van verzorgers op haar huidige en toekomstige woonzorglocaties zo aangenaam mogelijk te maken, heeft Long at Home gekozen voor een duurzame samenwerking met Hertek Care als partner voor zorgtechnologie.

Woonomgevingen met aandacht voor wonen, zorg en service
Samen met haar eigen woonzorgexploitant, Comfor, ontwikkelt, realiseert en exploiteert Long at Home woonomgevingen waarin aandacht voor wonen, zorg en service voorop staan. Zo ook locaties waar 24 uur per dag zorg geboden wordt aan bewoners. Zorgtechnologie levert een bijdrage aan welzijn en veiligheid van de bewoners en faciliteert de zorgmedewerker met efficiënt werken. Om haar toekomstige woonzorglocaties te voorzien van passende zorgtechnologie heeft Long at Home na een uitgebreide leveranciersselectie gekozen voor Hertek Care als vertrouwde zorgtechnologiepartner. Inmiddels is de samenwerking geïntensiveerd met de bouw van een nieuwe locatie in Veldhoven (Hoeve Zuid) waarbij Hertek Care als zorgtechnologiepartner is betrokken.

Een bewezen én betrouwbare oplossing
Anja van den Borne, algemeen directeur van Long at Home: “Belangrijk in de keuze voor een zorgtechnologiepartner was een partner die een bewezen én betrouwbare oplossing levert. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat een dergelijke partner met ons én de andere betrokken partijen oplossingsgericht meedenkt en ons hierin volledig ontzorgt. Hertek Care voldoet aan al deze eisen.”

Ook is Long at Home zeer enthousiast over de innovatie van de totaaloplossing Sonevo, waarmee zorgtechnologie op iedere locatie eenvoudig en snel inzetbaar is.


Sonevo Hart voor zorgtechnologie

Wil je weten hoe onze totaaloplossing Sonevo met innovatieve zorgtechnologie bijdraagt aan welzijn en veiligheid van cliënt en verzorger? Klik hier voor meer informatie.