Nieuwe subsidieronde Dumava

Ben je namens een zorginstelling bezig met het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed? De subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA) komt eigenaren van bestaand maatschappelijk vastgoed tegemoet in de kosten om te verduurzamen. Bereid je aanvraag goed voor om in aanmerking te komen, voordat het subsidieplafond van de regeling is bereikt!

Openstelling regeling gepland op 3 juni
De subsidieregeling ‘duurzaam maatschappelijk vastgoed’ (DUMAVA) komt eigenaren van bestaand maatschappelijk vastgoed tegemoet in de kosten om te verduurzamen. Als zorginstelling krijg je subsidie voor energieadvies, een energielabel en verduurzamingsmaatregelen. Deze subsidie staat gepland voor openstelling op 3 juni. Vanaf 20 mei is het mogelijk om een conceptaanvraag in te dienen. Tijdens de vorige rondes was de belangstelling voor de subsidie ze groot dat het subsidieplafond binnen een dag bereikt was.

Zorgtechnologiescan
Start je als zorginstelling met het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed, overweeg dan ook modernisering betreft zorgtechnologie. Doe daarom de zorgtechnologiescan waarbij wij samen kijken naar de (gewenste) stand van zaken van de (draadloze) infrastructuur, communicatie-techniek, de (gewenste) technologische toepassing, processen, adoptie en de inzet van data ter verbetering van het zorgproces. Op deze wijze draagt zorgtechnologie maximaal bij aan meer tijd voor zorg. Zeker bij maatschappelijk vastgoed, waarbij (de bouw van) het pand gemiddeld een hoge complexiteit heeft is het waardevol om deze inzichten mee te nemen bij renovatie.

Meer informatie en DUMAVA aanvragen
Wil je meer weten over de Dumava subsidie of deze aanvragen? Ga naar de site van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor meer informatie.

Doe de zorgtechnologiescan

Met de zorgtechnologiescan kijken wij samen naar de (gewenste) stand van zaken van de (draadloze) infrastructuur, communicatie-techniek, de (gewenste) technologische toepassing, processen, adoptie en de inzet van data ter verbetering van het zorgproces. Wij vatten de uitkomst samen in een overzichtelijke rapportage, te gebruiken als startpunt voor zorginnovatie. Uiteraard met een passend advies dat aansluit op jouw huidige (en gewenste) situatie.

Zorgtechnologiescan aanvragen