Totaaloplossing voor zorgtechnologie

Sonevo, de totaaloplossing voor zorgtechnologie voor de ouderenzorg en gehandicaptenzorg, draagt bij aan welzijn en veiligheid van cliënt en verzorger en meer tijd voor warme zorg. Sonevo combineert zorgvernieuwing met arbeidsbesparende technologie én stimuleert zorgverleners zo efficiënt mogelijk te werken. Als zorgtechnologisch ecosysteem is Sonevo overal, altijd en voor iedereen beschikbaar.

Sonevo verlicht de huidige uitdagingen in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg dankzij de eenvoud en een juiste werking, overal en altijd! Dankzij onze professionele diensten draagt Sonevo dagelijks bij aan het efficiënter maken van de zorg, met meer tijd voor zorg als resultaat.

Duurzame implementatie van zorgtechnologie, met oog voor de adoptie
Gezamenlijk leggen we het juiste fundament voor zorgvernieuwing waarvan zowel zorgorganisatie, verzorger en cliënt en profiteert, vandaag én in de toekomst. Wij ondersteunen zorgorganisaties met advies, implementatie, adoptie van zorgtechnologie, 24/7 support en het creëren van inzichten met onze BI-modules.

Gebruiksvriendelijke en intuïtieve app
Verzorgers werken met één gebruiksvriendelijke en intuïtieve app waarin de toegepaste zorgtechnologie overzichtelijk samenkomt. Naast meer zicht en grip op het zorgproces verhoogt deze dagelijks het werkplezier, de rust en het overzicht. Sonevo ondersteunt en stimuleert de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van cliënten en draagt bij aan meer tijd voor warme zorg.

Met de zorgtechnologiescan kijken wij samen naar de (gewenste) stand van zaken van de (draadloze) infrastructuur, communicatie-techniek, de (gewenste) technologische toepassing, processen, adoptie en de inzet van data ter verbetering van het zorgproces. Wij vatten de uitkomst samen in een overzichtelijke rapportage, te gebruiken als startpunt voor zorginnovatie. Uiteraard met een passend advies dat aansluit op jouw huidige (en gewenste) situatie.

Zorgtechnologiescan aanvragen

Slimmere zorg met data

Wie slim zorgt heeft meer tijd voor zorg. Door gebruik te maken van data, uit Sonevo en andere bronnen, maken we samen de zorg beter voorspelbaar. Ook draagt inzicht in data, met diepgaande datarapportages, bij aan het verbeteren van het zorgproces. Stapsgewijs begeleiden wij zorginstellingen met hun digitale transformatie waarbij data bijdraagt aan welzijn, veiligheid en meer tijd voor zorg.

Sonevo Dataconsultancy
Onze zorgconsultants adviseren, eventueel samen met data-analisten en data-scientists, hoe data uit zorgtechnologie het primaire proces ondersteunt en blijft verbeteren. Onze zorgconsultants nemen je hierbij graag werk uit handen. Zij denken met je mee in hoe processen en planningen geoptimaliseerd kunnen worden. Daarnaast maken onze zorgconsultants de ontwikkeling in zorgzwaarte (van de individuele cliënt) zichtbaar en ondersteunen/adviseren zij bij het reduceren van de administratieve lasten. Zo houden zorgmedewerkers meer tijd over voor waar het écht om gaat: het verlenen van warme zorg.

Meer weten over onze data diensten?

Verschillende data diensten dragen, samen met Sonevo, bij aan een efficiënt zorgproces voor jouw zorgorganisatie. Ontdek hoe onze data diensten bijdragen aan meer tijd voor warme zorg!

Onze uitgebreide data diensten

Sonevo, ontwikkeld door Hertek Care, faciliteert de onderstaande zorgoplossingen:


Zorgalarmering
Verpleegoproep
Personenalarmering

Toezichthoudende domotica (smart sensoring)
Akoestische bewaking
Sensorische monitoring
Optische monitoring

Intercom/toegangscontrole
(Video)intercom
Toegangscontrole


Communicatietechnologie
Wifi
Private LTE
Paging
IP-DECT


Zorgmedewerkerondersteuning
Alles-in-1 app
Zorgrobotica
Leefstijlmonitoring
Locatiebepaling
Communicatie
Persoonsbeveiliging

Organisatie ondersteuning
Centrale nachtzorg
Stil Alarmontruiming (NEN 2575-4)

Cliëntondersteuning
Dagritmesturing
(persoonsgebonden) Domotica