Zorgtechnologiescan

Hoe zorg je er voor dat je ook in de toekomst kwalitatieve zorg blijft leveren? Met zorgtechnologie werken verzorgers efficiënter en besteden ze meer tijd aan cliënten. Wij begeleiden je met een duurzame implementatie van effectieve zorgtechnologie, passend binnen de zorgvisie van jouw zorgorganisatie en de actuele wetgeving, bijvoorbeeld de Wet zorg en dwang.

Zorgtechnologiescan

Startpunt voor duurzame implementatie van effectieve zorgtechnologie
Met de zorgtechnologiescan kijken wij samen naar de (gewenste) stand van zaken van de (draadloze) infrastructuur, communicatie-techniek, de (gewenste) technologische toepassing, processen, adoptie en de inzet van data ter verbetering van het zorgproces.

Wij vatten de uitkomst samen in een overzichtelijke rapportage, te gebruiken als startpunt voor zorginnovatie. Uiteraard met een passend advies dat aansluit op jouw huidige (en gewenste) situatie.

(draadloze) Infrastructuur

In de zorg wordt steeds meer draadloos gecommuniceerd via verschillende apparaten en netwerken. Wij leggen de juiste fundering voor dit complexe systeem en maken het klaar voor de toekomst.

Communicatie device

Met smartphones realiseer je hogere productiviteit en lagere kosten. Het gebruik van een verkeerd toestel heeft tegenovergesteld effect. Maar waar moet je rekening mee houden?

Technologische toepassing

Een oplossing voor de stijgende werkdruk is de technologische toepassing. Deze geeft cliënten de gewenste vrijheid en zelfstandigheid, passend binnen de Wet zorg en dwang. Welke mogelijkheden zijn er? En hoe pas je technologische toepassing toe? Jouw visie staat centraal.

Procesverandering

Zorgtechnologie draagt bij het aan het zorgproces en het verbeteren van het welzijn van cliënten. Maar hoe start je een veranderproces en profiteer je optimaal van nieuwe technieken?

Adoptie

Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers met nieuwe technologie (blijven) werken? Adoptie, ofwel het 'eigen maken' is het belangrijkste onderdeel bij de start van nieuwe zorgtechnologie

Datagedreven zorg

Data is van grote waarde voor verbeteren van het zorgproces en het welzijn van jouw cliënten. Hoe ontdek je deze waardevolle informatie en laat je deze bijdragen aan een efficiënter zorgproces?